Ο Στόχος μας

Αλέξανδρος Σιάσος

Η ιδέα του ξ /ksi/ cycling project ξεκίνησε από το 2015 όταν πήρα το πρώτο ποδήλατο για street trials και συνειδητοποίησα ότι πολλά από τα εμπορικώς διαθέσιμα εργαλεία για ποδήλατα δεν κάλυπταν τις προδιαγραφές που είχα συνηθίσει σαν μηχανικός!

Είμαι επαγγελματίας μηχανολόγος μηχανικός και αναλαμβάνω τον σχεδιασμό και την κατασκευή νέων προϊόντων και εργαλείων. Έτσι είμαι διαρκώς σε επαφή με σύγχρονες εργαλειομηχανές και όργανα μέτρησης υψηλών προδιαγραφών. Όταν άρχισα να εμβαθύνω στην συντήρηση του ποδηλάτου μου συνειδητοποίησα ότι μερικά από τα εργαλεία και τα εξαρτήματα στο ποδήλατό μου θα μπορούσαν να σχεδιαστούν καλύτερα και να κατασκευαστούν με υψηλότερες προδιαγραφές!

Έτσι, αφού προχώρησα στην κατασκευή μερικών εργαλείων για να καλύψω τις ανάγκες μου, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να μοιραστώ τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας και του διαρκούς πειραματισμού με όλους τους ποδηλάτες που έχουν αντιμετωπίσει τις ίδιες ανησυχίες! Αυτό με οδήγησε να επανεκκινήσω το κανάλι μου στο YouTube και τελικά να δημιουργήσω αυτή την ιστοσελίδα η οποία πρόκειται να είναι ο χώρος παρουσίασης όλων των πειραματισμών που κάνω στο ποδήλατό μου κάθε φορά!

Τέλος, εάν θέλετε να με ακολουθήσετε σε αυτό τον πειραματισμό καθώς και στην πορεία μου σαν αναβάτη, μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μου στο YouTube καθώς και να ενημερωθείτε από τα νέα μας στο blog αυτής της ιστοσελίδας!

(μάθετε περισσότερα για τον δημιουργό του ξ /ksi/ cycling εδώ)