Τακάκια για rim brakes

Τα ξ /ksi/ cycling τακάκια για rim brakes αναπτύχθηκαν από το μηδέν για χρήση σε ποδήλατα trial, και ελετήθηκε εκ νέου τόσο το ελαστομερές υλικό τους όσο και η βάση του που τα συνδέει με τοπιστόνι του φρένου.

Η βάση τους κατασκευάστηκε με ακρίβεια με αξιοποίηση σύγχρονων CNC εργαλειομηχανών, και το υλικό που επιλέχθηκε είναι κράμα αλουμινίου 7075-T651. Λόγω της εξαιρετικής στιβαρότητας του υλικόυ των βάσεων, ο τελικός σχεδιασμός και η κατασκευή τους είχε σαν αποτέλεσμα να είναι όσο πιο ελαφρές γίνεται χωρίς να θυσιάζεται η στιβαρότητά τους. Επίσης, σχεδιάστηκαν ώστε να ελαχιστοποιείται το “κροτάλισμα” όσο δεν είναι σε επαφή με τα στεφάνια, και αυτό επιτεύχθηκε λόγω των στενών ανοχών κατά την κατασκευή αλλά και με τη χρήση ενός o-ring εκεί που οι βάσεις συναρμόζουν με τους κυλίνδρους των φρένων.

Τα τακάκια είναι επαναγεμιζόμενα και το ελαστομερές τους αναπτύχθηκε από το μηδέν ενώ προτείνεται η χρήση τους με στεφάνια που έχουν υποστεί grinding. Επίσης, αυτά τα τακάκια είναι πλήρως συμβατά με τα προϊόντα ρετσινιού του ξ /ksi/ cycling και προτείνουε ανεπιφύλλακτα την συνδιασμένη χρήση τους με τα προϊόντα ρετσινού για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Αγοράσετε τα τακάκια μας στο επίσημο κατάστημά μας ακολουθώντας τον σύνδεσμο

Επίσης, δείτε το παρακάτω YouTube video στο οποίο παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τα ξ /ksi/ cycling τακάκια και συζητήσαμε για την πορεία της ανάπτυξης και του σχεδιασμού τους.