Υγρό ρετσίνι για στεφάνια

Το υγρό ρετσίνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επικαλύψει την επιφάνεια φρεναρίσματος των στεφανιών και έτσι να αυξήσει την αμεσότητα του φρεναρίσματος. Αυτό το καινοτόμο προϊόν έρχεται για να συμπληρώσει την προσέγγιση του ξ /ksi/ cycling στο θέμα των φρένων σε συνδυασμό με τα τακάκια και το στερεό ρετσίνι για φρένα.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε στα στεφάνια σας μία ώρα περίπου πριν την προπόνηση και θα εισχωρήσει στην υφή της επιφάνειας φρεναρίσματο των στεφανιών κάνοντας το φρενάρισμα όσο πιο άμεσο και αποδοτικό γίνεται! Σημειώνεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το στερεό ρετσίνι που έχουμε αναπτύξει για τη βελτίωση του φρεναρίσματος, ενώ θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του υγρού ρετσινιού κατά την προπόνηση αφού θα κάνει τα τακάκια να κολλούν στο στεφάνι.

Αγοράσετε ένα σετ ξ /ksi/ υγρό ρετσίνι για στεφάνια στο επίσημο κατάστημά μας ακολουθώντας τον σύνδεσμο. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα μαρκαδόρο και 5 καραμέλες ρετσινιού οι οποίες μπορούν να αγοραστούν και ξεχωριστά σαν ανταλλακτικά του σετ.

Επίσης, δείτε το παρακάτω YouTube video στο οποίο παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το ξ /ksi/ υγρό ρετσίνι για στεφάνια.